+355 44 536 660 [email protected]

SIGURI INTEGRITET INOVACION

FOREX | CFD
Themeluar në 2011 | Licensuar nga Banka e Shqipërisë

 

SIGURI INTEGRITET INOVACION

SIGURI 

INTEGRITET

INOVACION

Siguri dhe Mbikqyrje

OxTrade.al është markë e regjistruar …lexo më shumë

Vlerat e OxTrade

OxTrade ka si qëllim edukimin …lexo më shumë

OxTrade MT4

Tregto me OxTrade nëpërmjet MT4…lexo më shumë

Spread 0.4 pip

Spread-e të ulta duke filluar nga 0.4 pip…lexo më shumë


KUJDES!

Transaksionet me levë financiare mbartin një nivel të lartë rreziku dhe nuk janë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Mund të humbisni një pjesë ose të gjithë kapitalin e investuar, rrjedhimisht nuk është e këshillueshme të spekulloni me kapital që nuk mund të përballoni të humbisni. Para se të filloni të tregtoni lexoni me kujdes Deklaratën për Rrezikun.

Rezervo një konsultë falas

Informohu mbi llojet e llogarive dhe mundësitë që ju jep OxTrade.

Jeni rregjistruar me sukses! Do t'ju kontaktojmë së shpejti