+355 44 536 660 [email protected]

OxTrade - Platinium Investment Sh.p.k.

Kujdesi për Klientin

OxTrade ka si qëllim t’ju ofrojë një shërbim cilësor për një eksperiencë sa më fitimprurëse. Nëse përjetoni vështirësi në operim, jeni të paqartë, ose për cdo pyetje që mund të keni, na njoftoni menjëherë nëpërmjet faqes së suportit në llogarinë tuaj personale.

Biseda juaj mund të regjistrohet dhe të ruhet nga OxTrade me qëllim përmirësimin e shërbimit të ofruar dhe bazuar mbi dispozitat ligjore në fuqi për institucionet financiare jobanka nën mbikqyrjen e Bankës së Shqipërisë.

Adresa

Rruga Brigada VIII, Pallati Teknoprojekt, Kati 2, Nr. 10, Tiranë

Telefon fiks

+355 44 536 660

Celular

+355 69 606 6602
w

Live Chat

Lidhu nëpërmjet kanalit të suportit online, Live Chat

Na shkruani

KUJDES!

Transaksionet me levë financiare mbartin një nivel të lartë rreziku dhe nuk janë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Mund të humbisni një pjesë ose të gjithë kapitalin e investuar, rrjedhimisht nuk është e këshillueshme të spekulloni me kapital që nuk mund të përballoni të humbisni. Para se të filloni të tregtoni lexoni me kujdes Deklaratën për Rrezikun.

Rezervo një konsultë falas

Informohu mbi llojet e llogarive dhe mundësitë që ju jep OxTrade.

Jeni rregjistruar me sukses! Do t'ju kontaktojmë së shpejti