+355 44 536 660 [email protected]

Llojet e Llogarive

OxTrade ju mundëson 2 modele të ndryshme operimi të përshtatura sipas 4 profileve më popullore të investitorëve në FOREX. Kushtet e operimit përcaktohen lehtësisht bazuar mbi profilin që ju zgjidhni.

MODELI STP

(Straight through processing) – Transmetim i drejpërdrejtë me zero komisione

MODELI ECN

(Electronic communication network) – Akses në rrjetin e komunikimit elektronik

Të dyja modelet mundësojne cmime dhe kuotime të drejtpërdrejta nga institucione ndërkombëtare të nivelit të parë. Kuotimi i drejtpërdrejt rrit shpejtësinë e ekzekutimit për të gjitha transaksionet duke ulur ndjeshëm nivelin e normave Spread të cilat fillojnë nga 0.4 pips.

Fillestare Gold Trader VIP
Depozita minimale (€) 2,000 10,000 50,000 100,000
Analiza ditore
Operim nëpërmjet kompjuterit, tabletës ose smartfonit
Trajnime
Shërbimi ndaj klientit 24 orë (e-mail & chat)
Seminare informuese
Menaxher llogarie
Trajnim personal
Analiza dhe sinjale
Support 24 orë Premium (e-mail, chat, telefon)
Menaxher llogarie i dedikuar
Llogari e personalizuar
Spread minimal 2.8 1.8 1 0.4
Komisione (për cdo 1 Lot – 100,000 njësi valute) 0 € 0 € 0 € 5 €
Transaksioni minimal në lot 0.01 0.05 0.1 1
Leva financiare Deri në 400:1

KUJDES!

Transaksionet me levë financiare mbartin një nivel të lartë rreziku dhe nuk janë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Mund të humbisni një pjesë ose të gjithë kapitalin e investuar, rrjedhimisht nuk është e këshillueshme të spekulloni me kapital që nuk mund të përballoni të humbisni. Para se të filloni të tregtoni lexoni me kujdes Deklaratën për Rrezikun.

Rezervo një konsultë falas

Informohu mbi llojet e llogarive dhe mundësitë që ju jep OxTrade.

Jeni rregjistruar me sukses! Do t'ju kontaktojmë së shpejti