+355 44 536 660 [email protected]

Platforma OxTrade MT4

Tregto me OxTrade nëpërmjet platformës tonë MT4 (Metatrader 4), standardi botëror për tregtinë në FOREX.

Zgjidh tipin e llogarisë që përshtatet me profilin tuaj, Fillestarë, Gold, Trader, ose VIP. Në secilin rast, shpejtësia marramendëse e transaksioneve, alternativat e pafund të personalizimit dhe aplikacionet nga profesionistë botëror, do t’ju pajisin me avantazhet më konkurruese për një përvojë sa emocionale aq edhe shpërblyese.

Platforma OxTrade MT4 është e disponueshme dhe mund të aksesohet nga kompjuteri ose smartfoni juaj.

OxTrade Desktop

OxTrade Mobile IOS

OxTrade Mobile Android

OxTrade Mobile IOS

OxTrade Mobile Android

KUJDES!

Transaksionet me levë financiare mbartin një nivel të lartë rreziku dhe nuk janë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Mund të humbisni një pjesë ose të gjithë kapitalin e investuar, rrjedhimisht nuk është e këshillueshme të spekulloni me kapital që nuk mund të përballoni të humbisni. Para se të filloni të tregtoni lexoni me kujdes Deklaratën për Rrezikun.

Rezervo një konsultë falas

Informohu mbi llojet e llogarive dhe mundësitë që ju jep OxTrade.

Jeni rregjistruar me sukses! Do t'ju kontaktojmë së shpejti