+355 44 536 660 [email protected]

Kërkesë për regjistrim DEMO

 

Ju lutemi të plotësoni të dhënat më poshtë për të aktivizuar llogarinë DEMO. Agjentët tanë do t’ju kontaktojnë për të proceduar më tej.Hap llogari LIVE

Nëse jeni gati të procedoni me hapjen e llogarisë Live, ju mund të klikoni këtu.

KUJDES!

Transaksionet me levë financiare mbartin një nivel të lartë rreziku dhe nuk janë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Mund të humbisni një pjesë ose të gjithë kapitalin e investuar, rrjedhimisht nuk është e këshillueshme të spekulloni me kapital që nuk mund të përballoni të humbisni. Para se të filloni të tregtoni lexoni me kujdes Deklaratën për Rrezikun.

Rezervo një konsultë falas

Informohu mbi llojet e llogarive dhe mundësitë që ju jep OxTrade.

Jeni rregjistruar me sukses! Do t'ju kontaktojmë së shpejti