+355 44 536 660 [email protected]

Vlerat e OxTrade

OxTrade ka si qëllim edukimin dhe ndërgjegjësimin e tregut mbi risitë dhe oportunitetet në fushën e menaxhimit të parasë. Tregu i valutave ofron mundësi përfitimi për të gjithë investitorët (individë, profesionistë, institucione) që kërkojnë të shtojnë burimet e të ardhurave, ose për ti optimizuar ato. OxTrade ofron:

Trajnime të personalizuara

Analize & raporte

Akses i shpejtë & i sigurtë

Suport 24 orë

Konkurse & cmime

KUJDES!

Transaksionet me levë financiare mbartin një nivel të lartë rreziku dhe nuk janë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Mund të humbisni një pjesë ose të gjithë kapitalin e investuar, rrjedhimisht nuk është e këshillueshme të spekulloni me kapital që nuk mund të përballoni të humbisni. Para se të filloni të tregtoni lexoni me kujdes Deklaratën për Rrezikun.

Rezervo një konsultë falas

Informohu mbi llojet e llogarive dhe mundësitë që ju jep OxTrade.

Jeni rregjistruar me sukses! Do t'ju kontaktojmë së shpejti